HomePortalFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Mstar 25.7.2010

Go down 
AuthorMessage
*NiNa*
BIGGEST TH FAN
BIGGEST TH FAN
avatar

Broj komentara : 6843
Reputation : 0
Join date : 2009-06-23
Age : 21

PostSubject: Mstar 25.7.2010   Mon Jul 26 2010, 19:23
Iako je naš razgovor završen za 15 minuta bilo je jasno da su ova 4 mladića iz Njemačke vrlo uzbuđeni povodom svog nastupa na MTV World Stage u Maleziji 31 Jula.

Tokom ovog kratkog razgovora Gustav,Georg,Bill i Tom su više puta izrazili radost što će drugi put ići u maleziju,ovaj put će biti sigurno drugačije i mnogo važnije za njihove fanove.

"To će biti veliki nastup ,drugačiji od prvog"Budući da smo još uvijek prilično novi na međunarodnoj/svjetskoj sceni tako smo zahvalni MTV World Stage što nam daje priliku da nastupamo na ovoj manifestaciji.

"Šta je još zanimljivo na MTV World Stage 2010 jest to što će se održati u Maleziji ,što nam daje mogućnos da upoznajemo svoje fanove tamo" Rekao je pjevač benda Bill Kaulitz.

Prestaviće svoje popularne hitove kao što su Pain of Love, Human Connect To Human, World Behind My Wall, Noise i Automatic.ovaj bend koji je osnovan 2005,ocekuje da ide dalje sa aranžmanom i mužickim kompozicijama koje će kako je obečano biti veće i svježije kao i sa korištenjem vlastite ekipe i produkcijskog tima pored specijalnih trikova na koncertima po noci.

"Šta možemo reći?Nastupi po noći će biti vandredni i ispuniće očekivanja.Pored liste koja je veća i energičnija mi ćemo saradjivati sa vlastitim timom(ekipom) i ekipom za stejdž za naše specijalne nastupe sa trikovima."

Možda ćemo jedne noći pokušati da očarati publiku sa vatrometom osim sa pjesmama koje ćemo definitivno izvoditi.Ne možemo otkriti ništa drugo-fanovi će morati doći i vidjeti razliku koju ćemo izvesti."rekao je Bill,koji je bio dirnut čistom odgovornošću fanova prilikom njihove zadnje posjete u maju.

U avgustu 2008. MTV World Stage koji je po prvi put bio organizovan u Maleziji privukao je oko 15,000 fanova u Sunway Lagoon koji su dosli da vide The All-American Rejects, Kasabian, Pixie Lott, Hoobastank, Boys Like Girls, Raygun i Estranged.

Ove godine,osim Tokio Hotela,očekuje se da će MTV World Stage 2010 biti više zemljano-drobljeni zbog nastupa američke slatkice Katy Perry,korejskog benda Wonder Girls,i lokalnog indie benda Bunkface.MTV World Stage Live in Malaysia 2010 će se održati 31.jula sa početkom u 18:00 u Surf Beach @ Sunway Lagoon.

Prevod *NiNa*
izvor
Back to top Go down
 
Mstar 25.7.2010
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Luv Injection v Saxon: UK -27.08.2010 "Rise of the Gladiators"
» Legends of Rock 2010
» CHRISTMAS 2010 REGGAE SELECTION 1
» Poison Dart (Fl) v Mighty Crown: Antigua 03.04.2010
» Rock of Ages - Rock Worship Hits 2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Tokio Hotel Balkan :: Bosnia/Croatia/Serbia Forum :: Tokio Hotel :: Informacije-
Jump to: